HELLUM+HAIK arkitekter og ingeniører er en realitet

HELLUM Architects i Vejle og Højbjerg Arkitekt og Ingeniørkontor i Aarhus har gennem længere tid forberedt en sammenlægning af aktiviteterne, således rådgivningen kan få et større geografisk fodaftryk og faglig bredde.

Navnet på den nye konstellation er HELLUM + HAIK arkitekter & ingeniører.

Med sammenlægningen opnår HELLUM + HAIK arkitekter & ingeniører et format, der kan håndtere større og mere komplekse opgaver uden at nærvær, intensitet og indlevelse, som en bygherre vil opleve i samarbejdet med en mindre byggerådgiver, sættes over styr.

Den faglige sammensætning er en af rådgiverteamets helt store styrker, idet her nu både er arkitekter, ingeniører og konstruktører ansat. Teamet taler det samme sprog internt, og med HELLUM + HAIK arkitekter & ingeniører som rådgiver vil bygherrer ikke opleve samarbejder, som først skal til at etableres; her er hverken fagbarrierer eller ansvarsgrøfter, men arkitektonisk skabertrang, materialemæssig og konstruktiv forstand samt evne til at visualisere og omsætte bygherrers behov til en bygget virkelighed.

HELLUM + HAIK arkitekter & ingeniører leverer rådgivningsydelser til både private, erhverv samt det offentlige, og har aktuelt igangværende projekter indenfor sports- og kulturhusbyggeri, pleje- og sundhed, den almene boligsektor samt enfamiliehuse for private.

HELLUM + HAIK arkitekter & ingeniører vil fortsat servicere kunder fra kontorerne i Vejle og Aarhus.

For yderligere informationer kontakt:
Anders Hellum, indehaver (Vejle)
Tf. 22 13 36 22
E-mail ah@hhai.dk

Metin Aydin, indehaver (Aarhus)
Tlf. 30 29 98 22
E-mail ma@hhai.dk