Højbjerg Arkitekt- og Ingeniørkontor er et dynamisk rådgiverkontor som giver dig og dit projekt sikkerhed i alle byggeriets faser, fra idéudvikling, projektering, byggeri og fagtilsyn til i driftssætning.

Vi skaber værdi for vores kunder gennem indlevelse og forståelse, samt ved at skabe overblik over komplekse problemstillinger og hjælp til at træffe rationelle beslutninger. Vores afsæt er uprætentiøst og arbejdsmetoden enkel, ukompliceret og forståelig, og leder dig ad den korteste vej til et færdigt byggeri.

Vores faglige sammensætning er en af vores helt store styrker, og på vort kontor er der både beskæftiget arkitekter, ingeniører og konstruktører. Vi taler samme sprog, og med os som rådgiver oplever du ingen samarbejder som først skal til at etableres, fagbarrierer eller ansvarsgrøfter. Med os som partner får du derfor både arkitektonisk skabertrang samt konstruktiv og materialemæssig forstand samt evne til, at visualisere og omsætte dine behov til bygget virkelighed.

For os handler byggeri om den oplevelsesmæssige og funktionelle værdi et hus giver dig og de mennesker der skal bruge det. Og du får seriøs og professionel rådgivning i øjenhøjde uanset om du er privat husbygger eller professionel bygherre. Således har vi og vores medarbejdere gennem årene hjulpet adskillige hundredevis af bygherrer med at skabe og vedligeholde gode og smukke huse, det være sig nybyggeri eller om- og tilbygninger.

Virksomheden har professionel rådgiveransvarsforsikring ved TRYG.