Praktik efterår 2019

Vi tilbyder en praktikplads på vores tegnestue i Aarhus til en dygtig bygningskonstruktør til efteråret 2019 som skal tage over efter vores nuværende praktikant Anton.

Hos os får du mulighed for at arbejde selvstændigt med projekter og tid til at komme helt ned i detaljen, medvirke i beslutningsprocesser, projekteringen og virkeligheden på byggepladsen.

Fordi vi er et lille arkitekt- og ingeniørkontor vil du blive tildelt et stort ansvar, selvfølgelig med opbakning og supervision, og få reel indflydelse og indblik i sagsgange og processer på din arbejdsplads. Du får udfordringer og udviklet dine faglige kompetencer, måske endda også flyttet dine læringsmål, i et uformelt og kollegialt samarbejde som jævnbyrdigt medlem af et team af arkitekter og ingeniører.

Vi forventer, at du har lyst til at udfordre og udvikle dig selv og dine kompetencer fagligt og socialt, og at du vover springet ud i virkeligheden sammen med os.

Kontakt os for yderligere information på ma@hhai.dk eller tlf. 30299822.

Og har du lyst til at tale med Anton om hvordan det har været for ham at være praktikant hos så giv ham et ring på tlf. 30 59 10 59